سبد خرید0
نحوه سوراخ کردن گوش
نحوه سوراخ کردن گوش

چکیده

دیگه واسه سوراخ کردن گوش و یا سوراخ دوم گوش نیاز نیست وقتت رو هدر بدی به کلینیک مراجعه کنی و ریسک ابتلا به بیماری های مختلف رو به جون بخری، حتی برای سوراخ کردن گوش نوزاد هم میتونید خودتون توی خونه به راحتی دست به کار بشید.

یکی از روش های ایمنی و بسیار راحت، سوراخ کردن گوش با دستگاه گوش سوراخ کن هست.

تا آخر مقاله با ما همراه باشید تا با انواع روش های سوراخ کردن گوش در منزل آشنا بشید.

سوراخ کردن گوش

پیرسینگ گوش به معنای سوراخ کردن بافت گوش برای قرار دادن جواهرات زینتی و گوشواره است.

سوراخ کردن گوش ممکن است در نقاط مختلف مثل نرمه، لاله یا بخش های غضروفی انجام شود. این کار به چند روش متفاوت انجام می شود که در ادامه معرفی خواهیم کرد.

سوراخ کردن گوش با دستگاه

برای سوراخ کردن گوش روش های مختلفی وجود دارد.در گذشته از سوزن برای اینکار استفاده میشد که بسیار دردناک بود.بعضی از پزشکان از آنژیوکت و برای سوراخ کردن گوش استفاده میکنند.ولی امروزه دستگاه گوش سوراخ کن اختراع شده است که در اصطلاح به آن تفنگ گوش سوراخ ‌کن گفته می ‌شود. این دستگاهها تقریبا بدون درد و خونریزی و کاملا ایمن اینکار را در چند ثانیه انجام میدهند.دستگاه گوش سوراخکن عملکرد بسیار ساده ای دارد و قیمت چندان زیادی هم ندارد.استفاده از این دستگاه بسیار راحت است و بسیاری از افراد متخصص و برخی از فروشنده ‌های زیور آلات از دستگاه سوراخ کردن گوش استفاده می ‌کنند.

تفنگ گوش سوراخ‌ کن به صورت خودکار سوراخی در گوش ایجاد کرده و میخ گوشواره را درون سوراخ قرار می‌ دهد.

برای استفاده از گوش سوراخ کن لازم است نحوه کار دستگاه و مراحل انجام این کار را بدانید که در ادامه این مطلب به بررسی آن خواهیم پرداخت.

آموزش تصویری نحوه سوراخ کردن گوش (برای دیدن آموزش ویدیو زیر را باز کنید)

3.jpg 

خرید دستگاه گوش سوراخ کن  

10.jpg 

خرید گوشواره طبی کافل

سوراخ کردن گوش در خانه

برای سوراخ کردن گوش در منزل باید مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا از سایت دکتر مهندس یک دستگاه گوش سوراخ کن و به تعداد نیاز گوشواره طبی خریداری کنید.برای هر جفت سوراخ یک بسته گوشواره کافی است.برای مشاهده انواع دستگاه گوش سوراخ کن و گوشواره طبی اینجا کلیک کنید.

  • موهای شخصی را که میخواهد گوشش را سوراخ کند، ببندید و دور از گوش نگه دارید. مو علاوه بر اینکه احتمال آلوده بودن به باکتری را دارد، ممکن است موقع سوراخ کردن با سر سوزن از سوراخ گوش رد شده و باعث عفونت شود. پس بهتر است آن را گره بزنید و به دور از گوش ها نگه دارید.
  • با استفاده از ماژیک نقطه ای که میخواهید سوراخ کنید را علامت بزنید. اگر این علامت گذاری را انجام ندهید ممکن است هر دو گوش را به صورت متقارن سوراخ نکنید و یکی از دیگر بالاتر یا پایینتر باشد. در زمان علامت گذاری اگر در مقابل آینه باستید می توانید به راحتی تقارن سوراخ ها را تشخیص دهید.
  • پیش از سوراخ‌ کردن باید گوش را با الکل یا محلول‌های مشابه کاملا ضدعفونی شود.
  • نحوه سوراخ کردن گوش با این دستگاه ها به این گونه است که ابتدا باید قسمت پشتي گوشواره را در بخش جلوئي دستگاه قرار دهيد (سعي كنيد دست خود را بـه حلقه های پشتي تماس ندهيد)، سپس كپسول گوشواره را درون دستگاه بگذاريد.
  • لاله گوش را ميان كپسول گوشواره و قسمت جلوئي دستگاه قرار دهيد.
  • دست خود را نزديك محل سوراخ كردن گوش قرار دهيد و كمك كنيد تا قسمت داخلي كپسول درست مقابل علامت قرار بگيرد.
  • اكنون آرام و با ملايمت دستگاه را فشار دهيد تا قسمت تيـز كپسـول گوشـواره روي علامت قرار بگيرد.
  • دستگاه گوش سوراخ کن را محكم فشار دهيد تا گوشواره كاملا در لاله گوش فرو رود و مطمئن شويد كه عمليات كامل انجام شده است .
  • قسمت پروانه ای پشت گوشواره را بعد از سوراخ كردن طوری تنظيم كنيد كه لالـه گـوش تحـت فشـار نباشد و صداي كليك جا افتادن گوشواره و قسمت پروانه ای پشت گوش شنيده شود.
  • در پایان دستگاه را از گوش خود جدا کنید.

sorakh_gosh01.jpg

بررسی انواع دستگاه گوش سوراخ کن

اینجا به بررسی انواع دستگاه های سوراخ کن گوش پرداختیم به خصوص برای افرادی که به این دستگاه ها برای سوراخ دوم گوش خود یا تعداد بیشتر نیاز دارند که در ادامه به آن اشاره کردیم:

  • دستگاه گوش سوراخ کن کافلن

تفنگ گوش سوراخ کن کافلن بدون شک یکی از محبوب ترین دستگاه ها برای سوراخ کردن گوش است زیرا با ویژگی هایی مانند وزن کم، سرعت بالا و صدای کم، میتواند یک دستگاه ایده آل و در عین حال مقرون به صرفه باشد.
همچنین دستگاه دارای سری‌های متفاوت برای استفاده جهت انواع گوشواره می‌باشد، شما به روشی کاملا استریل گوش خود را سوراخ می‌کنید.

kharid-kaflan25.png

  • دستگاه گوش سوراخ کن پلاستیکی

تفنگ گوش سوراخ کن پلاستیکی همانطور که از نامش پیداست وسیله ای برای سوراخ کردن گوش ها است و وسیله ای مطمئن برای انجام پرسینگ می باشد و استفاده از آن بسیار راحت و سریع است . نمونه های پلاستیکی آن با قیمت های مناسب و برندهای مختلف در بازار وجود دارد و شما به راحتی می توانید برای استفاده شخصی خودتان یا برای کارتان، آنها را خریداری کنید.

pelastiki-kharid09.png

  • دستگاه گوش سوراخ کن فلزی

دستگاه گوش سوراخ کن فلزی از استیل ضد زنگ تولید شده است و بدنه فلزی مقاومی دارد. همچنین در کنار این دستگاه یک ماژیک جهت علامت گذاری نیز گذاشته شده است.
در زمان خرید گوش سوراخ کن نکته ای که باید به آن توجه کنید، این است که گوش سوراخ کن فلزی از دقت بسیار بالایی در سوراخ کردن گوش برخوردار است.

kharid-felezii2.png

سوراخ کردن گوش نوزاد

بیشتر خانواده ها زمانی که دارای فرزند دختر می شوند، بعد از مدتی به فکر سوراخ کردن گوش نوزاد خود می افتند. اما باید توجه داشت که باید به سن نوزاد خود دقت نموده و بهترین زمان را برای سوراخ کردن گوش نوزادشان پیدا کنند.

کودک یا نوزاد شما درکی از زیبایی گوشواره ندارد و تنها تصورش این است که شما با سوراخ کردن گوش هایش قصد اذیت کردن او را دارید، بنابراین صبر کنید تا خود کودک از شما بخواهد که گوش هایش را سوراخ کنید.

برای سوراخ کردن گوش نوزاد، بهتر است که سن او بیشتر از 2 سال باشد، زیرا نوزاد ممکن است که گوش و گوشواره را دست کاری کرده و منجر به عفونت آن شود و یا گوشواره را باز کند و ببلعد.

نباید قبل از 6 ماهگی گوش نوزاد را سوراخ کنید زیرا سیستم ایمنی بدن نوزاد تا قبل از 6 ماهگی بسیار پایین است و نوزاد نمی تواند از عفونت حفره گوش، در امان باشد.

sorakh_gosh03.gif

نکات مهم قبل از سوراخ کردن گوش

قبل از اقدام به سوراخ کردن گوش با پزشک مشورت کنید تا از نظر سلامت عمومی بدن مشکلی وجود نداشته باشد.

بهترین مکان برای سوراخ گوش

سوراخ کردن لاله گوش یا همان قسمت غضروفی گوش خطرناک است و شانس ایجاد عفونت و یا تاول در این قسمت بیشتر است.

بهترین مکان برای سوراخ گوش، همان نرمه گوش است. نرمه گوش که همان قسمت پایینی گوش است، یکی از بهترین نواحی بدن برای آویزان کردن آویز و گوشواره است.

قرار دادن یخ بر گوش به مدت 15 الی 30 دقیقه قبل از سوراخ کردن نیز ميتواند در بی‌ حس كردن آن و کاهش درد موثر باشد.

sorakh_gosh02.gif

انتخاب گوشواره مناسب

انتخاب گوشواره مناسب و سبک یکی از موارد مهمی است که قبل از پیرسینگ گوش باید در نظر گرفت.

استفاده از گوشواره های سنگین در ابتدا ممکن است به گوش شما آسیب رساند. همچنین برخی از افراد به فلزات گوناگون آلرژی داشته و ممکن است گوش آن‌ها پس از این کار عفونت کند.

بنابراین بهتر است از گوشواره طلا یا گوشواره ضد حساسیت استفاده کنید.

ضدعفونی کردن دست ها

سعی کنید تا حد ممکن از دست زدن به گوش خودداری نمایید در حقیقت یکی از مراقبت های بعد از سوراخ کردن گوش این است که قبل از دست زدن به گوش حتما دست های خود را با آب و صابون شسته و ضدعفونی نمایید تا از هرگونه نفوذ باکتری به گوش جلوگیری شود.

برای این کار دست خود را 15-20 ثانیه با آب ولرم و صابون بشویید.

مراقبت هاي بعد از سوراخ كردن گوش

زمانی که پس از یادگیری نحوه سوراخ کردن گوش با استفاده از دستگاه، گوش را سوراخ کردید، هنوز کارتان تمام نشده و باز هم باید مراقبت های لازم را در نظر داشته باشید.

  • بعد از سوراخ کردن گوش بهتر است در ۲۴ ساعت اولیه، آب به موضع نرسد.
  • پس از گذشت 24 ساعت، سوراخ گوش را همه روزه با محلول آب گرم و نمک بشویید. (در صورت امکان استفاده از نمک دریایی بهتر از نمک خانگی است.)
  • شستشوی گوش باعث تمیز ماندن گوش و مانع از عفونت آن می شود. از الکل برای ضد عفونی کردن گوش استفاده نکنید.
  • چند بار در روز، گوشواره را در گوشتان بچرخانید؛ این كار مانع از چسبیدن گوشواره به زخم سوراخ گوش می‌شود.
  • گوشواره را تا زمان مشخصی در گوش نگه دارید. شما باید حداقل بین 4 تا 6 هفته بعد از سوراخ كردن گوش از گوشواره استفاده كنید، وگرنه زخم تازه جوش می‌خورد و سوراخ ناپدید می‌شود.
  • دست زدن غیر ضروری به سوراخ های گوش، موجب عفونت خواهد شد. به آن ها دست نزنید مگر اینکه بخواهید تمیزشان کنید.
  • عموما در محل سوراخ گوش بعد از استفاده از زیورآلات، ترشحات خشک دیده می‌شود که که ربطی به نحوه سوراخ کردن گوش ندارد و تنها به دلیل حساسیت به فلزات به وجود می‌آید.
  • با سوراخ کردن گوش زخم کوچکی در ناحیه به وجود می‌آید که استفاده از پماد‌هایی مثل تتراسایکلین در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اولیه به مدت حداقل ۳ بار در روز می‌تواند کمک‌ کننده باشد.
  • اگر بعد از گذشت یك روز از سوراخ كردن گوشتان قرمزی و تورم یا درد مشاهده كردید، با احتمال اینكه علائم عفونت است، به پزشك عمومی مراجعه كنید.

عوارض پیرسینگ گوش چیست؟

پس از سوراخ کردن گوش‌ ها یا سایر نقاط بدن، حتی اگر این کار با رعایت اصول بهداشتی و دقت کافی انجام شود، احتمال بروز عوارض مختلفی وجود دارد.

از جمله عوارض پیرسینگ گوش می‌ توان به عفونت گوش سوراخ شده، درد، التهاب و واکنش‌ های آلرژیک اشاره کرد.

همچنین ممکن است گوشواره یا شی خارجی درون سوراخ گیر کند.

سوراخ کردن گوش در نواحی نامناسب (در انتهای نرمک گوش) می تواند باعث پارگی شود و یا زخم ‌های اسکار روی پوست ایجاد شود.

با مراقبت مناسب و رعایت اصول بهداشتی، احتمال بروز این عوارض بسیار پایین خواهد بود. در صورت مشاهده علائم فوق حتما به پزشک مراجعه کنید.

ورودی نامعتبر

محصولات پیشنهادی

سوالات متداول در مورد سوراخ کردن گوش

فواید سوراخ کردن گوش در منزل چیست ؟

سوراخ کردن گوش در منزل می تواند تردد شما به مراکز درمانی را کاهش دهد و نیاز به جستجوی مراکز انجام پرسینگ در سطح شهر نیست.

در مورد کودکان هم چون سوراخ کردن گوش در منزل انجام میشود و در محیط خانه احساس ترس کمتری دارند و با ارامش بیشتری سوراخ کردن گوش کودک انجام میگیرد.

بهترین سن برای سوراخ کردن گوش چه سنی میباشد ؟

از نظر فیزیولوژیکی سوراخ کردن گوش سن خاصی ندارد ولی بهترین سن برای کودکان جهت همکاری هنگام سوراخ کردن گوش در منزل، کودکان بالای 6 سال است.

ایا سوراخ کردن گوش درد دارد؟

با توجه به اینکه سوراخ کردن گوش با بهترین دستگاه پرسینگ انجام میشود واین کار با سرعت انجام میشود، مقدار کمی درد در همان لحظه دارد که البته میتوان با استفاده کردن از ژل و یا اسپری لیدوکایین این درد را کاهش داد . 

درمان عفونت سوراخ گوش چگونه است؟

هنگام بروز عفونت شدید پیرسینگ گوش لازم است از پمادهای آنتی‌بیوتیک استفاده شود. پماد جنتامایسین و پماد تتراسایکلین برای عفونت سوراخ گوش مفید است و می‌تواند اثر درمانی مطلوبی داشته باشد. برای استفاده از این پمادها لازم است روزانه دو یا سه مرتبه تتراسایکلین یا جنتامایسین را روی محل زخم بزنید تا عفونت درمان شود

نوشتن دیدگاه
تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید