سبد خرید0
تست اعتماد به نفس
تست اعتماد به نفس

چکیده:                          تخمین زمان مطالعه: 5 دقیقه و 50 ثانیه

اعتماد به نفس شما چگونه است؟! در این جا می توانید اعتماد به نفستان را با یک امتحان کوچک شش سواله تست کنید. هر چند نتیجه ی این امتحان هیچ گونه تشخیص تخصصی برای شما به همراه ندارد اما در انتها می توانید بفهمید ایا اعتماد به نفستان نیاز به تقویت دارد یا خیر. اعتماد به نفس از دیدگاه انجمن روان شناسی آمریکا به صورت تصویر یک فرد از خویشتن ، دید او نسبت به موفقیت ها، دستاورد ها و توانایی هایش ، ارزش ها و درکی از موفقیت که فرد در زندگی خود دارد تعریف می شود‌.
نحوه ی تفسیر نتایج به شما بستگی دارد چرا که این امتحان تنها تفسیری خلاصه از شخصیت شما می باشد. جواب شما به گزینه ی دوم سوال ها نشان دهنده ی قسمت هایی است که نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند. اگر به این نتیجه رسیدید که نتیجه ی تست با شخصیت واقعی شما همخوانی دارد نا امید نشوید، اولین قدم برای داشتن یک ذهن سالم تر آگاهی می باشد قدم بعدی گرفتن کمک، چه از طریق مطالعه ی کتاب و چه از طریق مشاوره با یک متخصص سلامت روان می باشد.

برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینک های زیر استفاده کنید:

  1. آیا دچار مشکل خود کم بینی هستید؟
  2. تست اعتماد به نفس آنلاین
  3. معرفی بهترین کتاب ها برای افزایش اعتماد به نفس

 

آیا دچار مشکل خود کم بینی هستید؟

احساس مداوم نا امنی و عدم کفایت نشانه های اعتماد به نفس پایین هستند. داشتن اعتماد به نفس و عزت نفس بالا به این معنا نیست که شما هیچ وقت احساساتی مانند شک ، گناه ، حسرت و شرمندگی را تجربه نکرده باشید. هر چند اگر این احساسات به صورت مداوم و چند باره در شما وجود داشته باشند می توانند نشان دهنده ی مشکلات خود کم بینی باشند.

هر چند خود کم بینی اصطلاحی نیست که امروزه متخصصان سلامت روان از آن استفاده کنند اما همه ی ما می دانیم خود کم بینی به معنای داشتن اعتماد به نفس و عزت نفسی پایین همراه با احساس مداوم نا کافی بودن است که فعالیت و رسیدن به اهداف زندگی را برای فرد مشکل می کند.

khodkambini

تست اعتماد به نفس آنلاین

1) اگر به یک میهمانی دعوت شوم احتمالا:

  1. فورا قبول خواهم کرد.
  2. بهانه ای پیدا می کنم تا در خانه بمانم.

بسیاری از افراد با عزت نفس پایین اختلال اضطراب اجتماعی ( اجتماع گریزی) را تجربه می کنند. اضطراب اجتماعی یک بیماری قابل تشخیص توسط دفترچه راهنمای تشخیصی و آماری فعلی انجمن روانپزشکی آمریکا (DSM-5) می باشد.

 

ezterabeejtemae

 

 پیشنهاد مطالعه: 9 راه مقابله با استرس

 

این بیماری همچنین به اسم سوشال فوبیا یا ترس از اجتماع نیز شناخته می شود. از علائم بیماری می توان به ناراحتی شدید به واسطه ی ترس زیاد از مورد قضاوت قرار گرفتن یا پس زده شدن توسط دیگران در مهمانی ها، کلاس ها، گرد همایی های مربوط به محل کار و موقعیت های مشابه دیگر اشاره کرد. بیماری عمیق تری که می تواند عامل این شرایط باشد اختلال شخصیت گریزان یا اجتناب گر نام دارد. این بیماری نیز با صورت مشابه با بیماری قبلی باعث ایجاد نگرانی و ترس از عدم تایید توسط دیگران، شرمندگی و مورد تمسخر قرار گرفتن شده که فرد را از انجام فعالیت های گروهی و ارتباط با دیگران گریزان می کند.(طبق تحقیقات منتشر شده در مارس 2018 ، در ژورنال تحقیقات روانشناسی و مدیریت رفتار)

2) وقتی بحث شانس و اقبال می شود .من خود را ... توصیف می کنم.

  1. بسیار خوش شانس
  2. یک آهن ربای بد بختی

گاهی اوقات افراد دارای اعتماد به نفس پایین سعی می کنند مشکلات ، شکست ها و اشتباهاتی که از روی درک صورت گرفته است را بر عهده ی فاکتور های خارجی مثل بد شانسی بیاندازند. جالب این جا است که تحقیق روانشناس تجربی ریچارد ویزمن ، دکترا ، نویسنده کتاب عامل خوش شانسی، علم مطالعه ذهن خوش شانس، نشان می دهد اعتقاد به بد شانس بودن نوعی خود پیشگویی واقعیت می باشد. به عبارت دیگر بد شانس ترین انسان ها افرادی ( مانند کسانی که دارای اعتماد به نفس پایین هستند) هستند که قبول می کنند بد شانس هستند.

adameetemadbenafs

3) روشی که من برای داشتن هیکل متناسب ترجیح می دهم.

  1. ثبت نام کردن در کلاس یا فعالیت های گروهی است.
  2. پیاده روی تنهایی یا استفاده از یک ویدیو آموزش است.

با توجه به کتاب " تله ی مقایسه" از ربکا وبر ، منتشر شده در تاریخ نوامبر ۲۰۱۷ در روان شناسی امروز " به صورت قابل پیش بینی افرادی که دارای اعتماد به نفس پایینی هستند تصور میکنند توانایی همراهی با دیگران را ندارند. این افراد معمولا از هر نوع فعالیت گروهی که توانایی های آن ها را با دیگران مقایسه می کند گریزانند. وبر اما می نویسد که همه ی این ها خبر بدی نیست. با توجه به تحقیقی که در ژورنال بریتانیایی روان شناسی اجتماعی منتشر شد ، تمایل به مقایسه شدن با دیگران همراه با افزایش سن از بین خواهد رفت. محققان دلیل این تغییر را این می دانند که با افزایش سن انسان تمایل بیش تری دارد تا خود را با گذشته ی خودش مقایسه کند تا با افراد دیگر.

4) وقتی کسی از من انتقادی می کند، من معمولا:

  1. در صورت امکان از خودم دفاع می کنم و در صورت درست بودن آن انتقاد سعی می کنم آن را به صورت مثبتی برای ارتقای عملکردم در آینده استفاده کنم.
  2. احساس شکست می کنم و آن را بار ها و بار ها در ذهنم تکرار خواهم کرد.

برای افرادی که دارای اعتماد به نفس پایین هستند صدای درونی مانند یک انتقاد سخت خواهد بود که فرد را به علت خطاهایش سرزنش کرده و سعی می کند موفقیت هایش را کوچک جلوه دهد. (مطابق مرکز مشاوره و بهداشت روان آستین دانشگاه تگزاس)

5) اگر شانس رهبری یک پروژه ی جدید در محل کارم به من واگذار شود .

  1. احساس غرور به من دست خواهد داد،